Szolgáltatások


Gyógytorna 

Minden esetet állapotfelméréssel kezdünk. Ennek része az alapos kikérdezés, kórtörténet, terhelések, napi rutin stb., illetve a mozgásvizsgálat. Ezek után a páciens kap 1-2 feladatot, melyeket napi szinten kell gyakorolnia. A kontrollvizsgálat során a kapott feladatokat ellenőrizzük, ismét teszteljük a mozgásokat, és ezek alapján a pácienssel közösen felállítunk egy rövid-és hosszútávú kezelési tervet. A rövidtávú tervek általában a fájdalomkontrollt célozzák meg. Ezek hangsúlyos elemei a különböző manuális technikák, kötőszöveti kezelések, stabilizáló, mobilizáló gyakorlatok. A hosszútávú tervek a rehabilitációs, prevenciós tréningeken való részvételt jelenthetik. 


Sportfizioterápia, rehabilitációs tréning

Nem csak sportolóknak. Mindenkinek ajánlott, aki aktív kíván maradni, illetve nem elégszik meg szimplán a fájdalom csökkenésével, melyet a gyógytorna rövidtávú hatásaként elér. Cél az alapvető emberi mozgások újratanulása és gyakorlása (guggolás, emelés, nyomás, húzás). A mozgásminták gyakorlása során a problémás terület regenerációját segítjük elő aktív gyakorlatok segítségével. Egyéni kezelések során biztonságosan elsajátítható saját testsúlyos és szabad súlyos gyakorlatok. 


Kettlebell alapok elsajátítása

Egyéni foglalkozások, teljesen az alapoktól indulunk. A mozgásvizsgálat, a szükséges stabilizáló és mobilizáló gyakorlatok elsajátítását követően elkezdjük az ismerkedést az eszközzel. 

Érintett gyakorlatok: emelés, serleg guggolás, török felállás, lendítés, felvétel, nyomás, húzások, cipelések.
Fő szempont a biztonság és a minőségi mozgás, a gyakorlatok mindenkori helyes kivitelezése.